Publiserad:
12 Oktober, 2019
Kategori:
Design / Idéer
Klient:
Oceanthemes

Hur det fungera

M obil appar har redan trängt igenom alla områden i våra liv och alla tänkbara affärsnischer. Naturligtvis kan mobilapps överklagande för sin marknadspotential inte försvinna när som helst, åtminstone tills en annan bra teknik kan ersätta mobilappar. utvecklingsföretag och dess affärskunder. . Så vad sägs om andra appar misslyckades? Vilka är de viktigaste faktorerna som är ansvariga för att miljontals appar misslyckas? Tja, förutom den dåligt utformade appidén och utvecklings- och designfel misslyckas många appar helt enkelt på grund av sina brister före lanseringen och efter lanseringen. Front-end-utveckling fokuserar i huvudsak på och arbetar med den visuella uppfattningen av en webbplats. Det handlar om utseendet, laddningstiden, mönstret och funktionaliteten hos komponenterna på en webbplats. Front-End är en blandning av programmering och layout som driver visuella och interaktioner på webben. De begåvade Front-end-utvecklarna tillhandahåller nyckelfärdiga Front-End-utvecklingstjänster oavsett om du planerar att ändra Front-End från äldre teknik till nyare, till exempel Angular.
”Jag kan inte ge dig formeln för framgång, men jag kan ge dig formeln för misslyckande. Det är: Försök att behaga alla. ”
– Herbert Bayard Swope

Process & Resultat

Men medan DevOps som utvecklingsstrategi förblev obestridda, förblev säkerhetsaspekterna av apputvecklingsprocessen till stor del i skuggan. Det fanns en uppfattning att app-säkerheten, tillsammans med operationerna, också borde vara en del av utvecklingsprocessen. Med kravet på att integrera säkerhet med produktens livscykel har DevSecOps-metoden dykt upp. Detta tillvägagångssätt har redan visat sig spela en viktig roll för att minska säkerhetsproblemen i apparna. Även om integrationen av säkerheten med DevOps-metoden alltid har varit mycket efterfrågad, kräver detta ett helt annat utbud av processer och verktyg. DevOps är redan känt för att skryta med en smidig utvecklingsmetodik.

Även om integrationen av säkerheten med DevOps-metoden alltid har varit mycket efterfrågad, kräver detta ett helt annat utbud av processer och verktyg. DevOps är redan känt för att skryta med en smidig utvecklingsmetodik. Även om företagen som omfattar DevSecOps utvecklingsmetod bara är få i antal kan många företag som arbetar med DevOps-metoden faktiskt anamma den nya metoden för att ge sina projekt.